Farashima's FotoPage

By: Farashima Zainal Abidin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 4-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Member Office...

Alvin
Andre
Tan
View all 4 photos...
Ni adalah gambar member-member ofis...


Thursday, 3-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sepetang d' Teluk Cempedak...

Bos n The Geng
gambar ni tangkap mase bos aku pergi outstation dekat Kuantan,Pahang dengan team dia.... sedih jea aku tak dapat ikut bos pergi outstation...


Friday, 28-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Celebrate Lastday Liza n Siew Yoong

siew, Liza & Mr Lim
Sibuk jea tangan Bos..
Liza & Mr Lim
Celebrate kat Mac'd utk liza n siew yoong... diaorang student UKM practical kat ofis aku... So hari tue lastday diaorang practical kat tmpt aku.... ermmm.. payah diaorang dah takde, lagi banyak keje nak kena buat la sekarang....
Kalau nak tau liza tue staff kesayang Bos(mrlim)... hehehe.. mesti bos sedih bila liza dah takde nanti..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net